הסיפור שלנו

הסיפור של רשת שני מתחיל באופה צעיר בשם אלכסנדר אינגלנדר שעלה ארצה מאוסטריה. אלכסנדר הגיע ארצה עם ידע עשיר ותשוקה עזה להגשים בארץ את חלומו ולהקים קונדיטוריה ובית קפה בסטנדרטים אירופאים. אלכסנדר היה ידוע בכינויו שוני.

שוני מביא עימו את תורת האפייה שלמד בקונדיטוריה המשפחתית של הוריו, שהייתה מהמובילות בווינה. בשנת 1964 מחליט להקים קונדיטוריה בחיפה, ברחוב העצמאות 53, וקורא לה "שני". הקונדיטוריה מציגה מבחר עשיר של עוגות, קינוחים מיוחדים ואיכותיים, לצד קפה משובח, והופכת את "שני" לשם דבר ולמוקד עליה לרגל. תורתו של שוני, שמקפיד לנהל את "שני" בנחישות והתמדה, מועברת מדור לדור ומשמרת את האיכות והסטנדרטים לאורך כל השנים.

כבר למעלה מ 50 שנה, "שני" היא מותג חיפאי, שהפך למוסד ולחלק מסמל תרבות הבילוי והקולינריה בחיפה, ושימש כמקור השראה לקונדיטורים בכל הארץ.

רשת "שני" מונה כיום 16 סניפים ברחבי הארץ, ומפעל ייצור המותאם לצמיחת הרשת, אשר מקפיד לשמר את מסורת הייצור בעבודת יד.

במהלך השנה הקרובה הרשת מתעתדת להקים עוד 3 סניפים.

סוד ההצלחה של "שני" טמון בשילוב הייחודי בין מסורת רבת שנים של מקצועיות והתמדה, התאמה לרוח התקופה, תוך שמירה על מסורת הייצור בעבודת יד של מבחר עוגות ומאפים עשיר.

על אף הביקוש הרב, אנו מקפידים למכור את מוצרינו בסניפי הרשת בלבד.